Sastojci:
Kukuruzni skrob, aroma jagode, boje (karmin i beta-karotеn), kuhinjska so.
Količina | 40g |
Šifra | 50 |
EAN Kod | 8 600101 468468 |
TP | 35 |
Sastojci:
Kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa(E 500 (ii), E 450 (i)).
Količina | 10g |
Šifra | 3 |
EAN kod | 8 600101 468499 |
TP | 70 |
Sastojci:
Šećer, dekstroza, glukozni sirup, potpuno hidrogenizovano palmino ulje, surutka u prahu, emulgatori: E471, E472a i E466, mlečni protein, stabilizator: E340(ii), aroma vanile, boje:beta-karoten i riboflavin.
Količina | 60g |
Šifra | 123 |
EAN Kod | 8 600101 468369 |
TP | 30 |
Puter, šećer i Yumis Vanilin šećer penasto umutiti. Dodavati jedno po jedno jaje, svako minimum po dva minuta mutiti. Kad se šećer sjedini sa masom i dalje mutite i dodajte jogurt. Odvojeno pomešati brašno i Yumis puding i Yumis Prašak za pecivo. Ručno dodati u prethodnu masu i kratko promešati.
Uliti polovinu smese. Polovinu zamrznutog šumskog voća raspodeliti po testu. Ostatak testa preliti preko toga i poređati ostatak voća.
Kolač peći u rerni na 175 stepeni 55 minuta. Izvaditi iz rerne i ostaviti jos 5 minuta .
Pažljivo izvaditi kolač i ostaviti da se ohladi. Yumis Šlag krem vanilu pripremiti po uputstvu sa kesice i premazati ceo kolač. Po želji ukrasiti šumskim voćem i prelivom za tortu.